/files/visuals/az-hoveniers-snoeien.jpg
Bomen laten snoeien? In Hoogeveen en omgeving – AZ Hoveniers
Bel ons nu

Boom laten snoeien in Hoogeveen?

Ziet u letterlijk door de bomen het bos niet meer? Geen tijd voor het snoeien van de bomen in uw tuin? Voor alle bladverliezende bomen is het belangrijk dat ze tijdig gesnoeid worden. Elke boom vraagt weer om een andere aanpak en de juiste behandeling. AZ Hoveniers verzorgt al jaren tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven in Hoogeveen en omgeving. Maak het uzelf ook gemakkelijk en schakel de vakman in!

Tijdig snoeien voorkomt gevaarlijke situaties

Bij zware weersomstandigheden krijgt een boom het behoorlijk te verduren. Zieke en dode takken kunnen dan voor gevaarlijke situaties zorgen als er krachtige windstoten in het spel zijn. AZ Hoveniers kijkt nauwkeurig naar de gezondheid van de bomen in uw (bedrijfs)tuin. Door uw bomen tijdig te laten snoeien voorkomt u nare problemen en kunt u verantwoord genieten van het groen in uw tuin.

Vorm behouden of aanbrengen

Bomen kunnen, indien onbeheerd gelaten, grillige vormen aannemen en zo het zicht ongewenst blokkeren. Snoeien voorkomt dan ook niet alleen wildgroei maar kan tevens zorgen voor vormbehoud of het aanbrengen van de gewenste vorm.

Daarom: AZ Hoveniers

  • Vakkundig tuinonderhoud
  • Snoeiafval wordt gelijk opgeruimd
  • Periodiek onderhoud mogelijk
  • Voor particulieren en bedrijven
  • Transparante werkwijze  en kosten


Maak een afspraak voor het laten snoeien van uw bomen

Direct een afspraak maken? Bel 0528 852 992 en neem direct contact op. Vragen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

*Verplicht