/files/visuals/az-hoveniers-sneeuwruimen.jpg
Uw tuin sneeuwvrij laten maken? In Hoogeveen en omgeving – AZ Hoveniers
Bel ons nu

Tuin sneeuwvrij laten maken in Hoogeveen

Gedurende deze koude maanden kan sneeuwval voor behoorlijk wat overlast zorgen. Wanneer de sneeuw op een warmere ondergrond valt smelt het en kan het vervolgens door nachtelijke vorst weer aanvriezen. Dit zorgt voor gevaarlijke situaties. Het tijdig ruimen van sneeuw is dan ook belangrijk. Na het sneeuwschuiven is een combinatie van vegen en strooien gewenst om opnieuw aanvriezen van sneeuw te voorkomen. AZ Hoveniers neemt dit graag voor u uit handen. Al vele jaren ruimen wij sneeuw voor particulieren uit Hoogeveen en omgeving.

Ideaal voor mindervaliden en ouderen

Wij begrijpen dat het ruimen van sneeuw voor mindervaliden en ouderen niet altijd gemakkelijk is en zelfs gevaarlijk kan zijn door gladheid en de kans op valpartijen. Voor het gebruik van een rolstoel of rollator is een goede toegankelijkheid van uw woning zeer belangrijk. AZ Hoveniers helpt u graag door het toegankelijk maken van uw stoep of toegangspaden na sneeuwval.

Snelle service bij het sneeuwvrij maken van paden en trottoirs

De gevallen sneeuw wordt snel en adequaat geruimd. Vervolgens vegen wij alle paden en trottoirs en strooien we zout tegen gladheid en het aanvriezen van nieuwe sneeuw. Zo bent u verzekerd van een sneeuwvrije toegang.

Maak een afspraak voor het laten ruimen van sneeuw

Direct een afspraak maken? Bel 0528 852 992 en neem direct contact op. Vragen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

*Verplicht